Fat Santa від Push Gaming: виграші гарантовані

Fat Santa від Push Gaming: виграші гарантовані

Jingle bells, jingle bells, jingle bells, jingle all the way... to the grand prize! Push Gaming розширює межі iGaming із відеослотом, який обов'язково підкорить ваше серце. Так що якщо ви завжди мріяли зловити Санту на місці злочину, зараз саме час це зробити! Fat Santa – це чарівний відеослот з мультяшною графікою та ще кращими функціями.

Ви маєте відправитися на Північний полюс, в незабутню снігову пригоду. І якщо вам пощастить, Санта може навіть виділити вам місце у санях. Тільки не забудьте взяти із собою гарячий шоколад та печиво, бо Санті знадобиться вся енергія, яку він може отримати. До слова, саме для цього слота наразі діють бездепозитні бонуси за реєстрацію в Україні з виводом 2022.

Проїхати на санях весь шлях

Зберіть валізи і вирушайте до маленького будиночка Санти в Лапландії. Місіс Клаус приготувала для вас гаряче какао, щоб допомогти вам підготуватися до незабутнього святвечора. Автомат 5х5 з 50 лініями виплат дозволить вам зустрітися з ельфами Санти! Ці маленькі бешкетники відпочили від складання іграшок і допоможуть вам зібрати величезні виграші.

Але перш ніж перейти до цього, поговоримо про графік. Як ми вже говорили, вона просто чудова. Барабани розташовані на засніженому фоні – на задньому дворі Санти. Ви побачите подарунки всюди (навіть на даху!), а маленький затишний будиночок настільки привабливий, що вам ніколи не захочеться залишати його.

Ви у "хорошому" списку

Санта доглядає вас весь рік. І, на щастя, він вирішив, що ви повинні потрапити до списку "добрих". І подарунки приходитимуть постійно. Але перш ніж ви зможете відкрити їх, вам доведеться стежити за сніжками, що кидають на барабани. Коли вони розтануть, на них з'являться дикі різдвяні пироги, які принесуть смачні виграші.

Але перш ніж ви почнете свою різдвяну пригоду, вам потрібно буде зробити ставки. Діапазон ставок тут є більш ніж пристойний та досягає $25. У цього слота середня або висока волатильність і RTP 96,45% - ви отримаєте кілька справді великих виграшів, не чекаючи на них так довго.

Spinnin' All the Way

Залишіть трохи місця для десерту, тому що ці солодкі безкоштовні обертання, напевно, задовольнять вашу пристрасть до солодкого. Безкоштовні ігри в цьому слоті запускаються у досить унікальний спосіб. Минули ті часи, коли вам доводилося розраховувати на успіх, щоб випало 3 або більше скаттерів. Цього разу ви отримаєте у подарунок 5 безкоштовних обертань, якщо на одному вдалому спині випадуть Санта та різдвяний пиріг.

 

А якщо вам все ще не терпиться - ми розуміємо, нам теж завжди не терпиться отримати свої подарунки - ви завжди можете скористатися опцією Buy-a-Bonus. Так, ви все правильно зрозуміли. Просто оберіть цю опцію, і ви миттєво потрапите на екран безкоштовних обертань. Тільки майте на увазі, що це буде коштувати 80x вашої загальної ставки.

Почніть свою власну різдвяну пригоду

У дитинстві ми всі мріяли про зустріч із Сантою. Тепер у вас є шанс стати правою рукою Санти та доставити подарунки всім гарним дівчаткам та хлопчикам. А коли ви закінчите, вас запросять до будинку родини Клаусів на смачний гарячий шоколад та пироги. То чого ж ви чекаєте? Почніть свою власну різдвяну пригоду з Товстим Сантою.

29.07.2022
Нашли ошибку? Выделите текст мышью и нажмите Ctrl+Enter

Комментарии